سلام دختري 24 ساله هستم تنظيم هورموني بدنم به هم خورده الان براي گردنم ليزر مي كنم اما براي قسمت هاي ديگر بدن قرص spironolactone 25 تعداد 240 تا است سوالم اين است كه ايا اين 240 تا را كه بخورم ايا به روال قبلم بر مي گردم يا وقتي اين قرصها تمام كنم وبزارم كنار ايا باز دوباره موهاي زائد در مي ايد يا خير و يك سوال ديگر ايا گردنم هم وقتي ليزرم به اتمام برسد باز با تمام شدن قرص ها دوباره در مي ايند يا خير ممنونم از همكاريتان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

داروها معمولا سیر رشد مو را کند میکنند و با قطع مجددا شروع میشود فقط لیزر موهای زائد میتواند موها را دایمی از بین ببرد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

میگرن را با تزریق بوتاکس درمان کنید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

سیگار چه تأثیری روی پوست و مو دارد؟

اعتماد به نفس پائین و روشهای ابراز وجود: قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

بیماری لوپوس چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بوتاکس خطوط پیشانی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جوانسازی پوست و لیفت صورت در سنین مختلف

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علل و علائم تورم غدد لنفاوی کشاله ران و تشخیص با سونوگرافی

تاریخچه معاصر طب درد در دنيا

کلاژن سازی پوست چگونه است؟