سلام دختري 24 ساله هستم تنظيم هورموني بدنم به هم خورده الان براي گردنم ليزر مي كنم اما براي قسمت هاي ديگر بدن قرص spironolactone 25 تعداد 240 تا است سوالم اين است كه ايا اين 240 تا را كه بخورم ايا به روال قبلم بر مي گردم يا وقتي اين قرصها تمام كنم وبزارم كنار ايا باز دوباره موهاي زائد در مي ايد يا خير و يك سوال ديگر ايا گردنم هم وقتي ليزرم به اتمام برسد باز با تمام شدن قرص ها دوباره در مي ايند يا خير ممنونم از همكاريتان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

داروها معمولا سیر رشد مو را کند میکنند و با قطع مجددا شروع میشود فقط لیزر موهای زائد میتواند موها را دایمی از بین ببرد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

تفاوت ژل و مزوژل در کاربردها، ماندگاری و هزینه

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
چرا پوست برخی از افراد چرب است؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
چه عمل هایی در بیماریهای کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی) با لاپاراسکوپی انجام می شود؟دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]
آیا بلفاروپلاستی دائمی است؟دکتر اکبر مزروعی [ پوست ، مو و زیبایی ]
تفاوت مزونیدلینگ و میکرونیدلینگ در چیست؟دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]
نکاتی برای فرم بهتر و افزایش ماندگاری ژل لبدکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]
جوانسازی و لیفت صورتکلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]
روش انجام اکو کاردیوگرافی قلب جنیندکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]
آیا کک و مک درمان می شود؟دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]
تزریق ژل خط اشک و جوانسازی زیر چشمدکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]