ادامه سوال- آیا عفونتم برطرف نشده اما دکتر با معاینه گفت زخم ندارم دیگر چه کنم نگرانم آیا بارداریم را عقب بیندازم ؟ با وجود آزمایشات هورمونی نرمال و نرمال و تیرویید کم کار که تحت نظرم ؟ عسل تزریق کنم داخل واژنم؟ آیا داروها زخم ایجاد کرده؟ آیا این حالت روی بارداریم اثر میگذارد؟ بسیار از لطفتان ممنونم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی در صورتیکه عفونتتان درمان شده می توانید برای بارداری اقدام کنید مصرف اسید فولیک را فراموش نکیند. نمی دانم جه کسی توصیه غیر علمی تزریق عسل داخل واژن را به شما کرده است این کار علاوه بر خظر شوک- خطر مسمومیت با بوتولیسم را نیز به دنبال دارد. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیعفونت دستگاه ادراری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تغییرات هورمونی در مردان؛ نشانه ها و مدیریت

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تغذیه در سردرد عصبی

آلت تناسلی دفن شده یا مخفی چیست؟

شخصیت ضد اجتماعی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

جالپرو بهتر است یا پروفایلو؟

جایگزین های شیر

نقش ویتامینها در بدن ورزشکاران

عوارض تزریق چربی