سلام خداقوت.من بیمار خودتون هستم اندومتریوز دارم ۶و ۵سانت در تخمدان چپ.قرص اندورین مصرف میکنم بعم گفتین ازروز۵ پریودی بخورم.ب مدت ۲۰روز منم مصرف کردم تا امروز که۲۶مهر است.بدون قطع کردن قرص خودم پریود شدم یعنی شب ۲۶پریود شدم مشکلی داره؟ یا بدون قطع دارو پریود شدم یا ن؟؟

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام . خیر مشکلی نیست. [1399-08-01]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان قاعدگی دارو

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

انواع روش های رادیولوژی تک دندان

پرسلن لامینیت ونیر چیست؟

دکتر رامین مشرف [ متخصص پروتزهای دندانی ]

ضعف عضلات کمر؛ علت، علائم، تشخیص و درمان

نقش آلودگی هوا بر سلامت جنسی و باروری

آشنایی با مدل های مختلف ریزش مو

چطور یک برنامه کاهش وزن برای خود طراحی کنیم ؟ قسمت اول

آثار مثبت خندیدن

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]