سلام اقای دکتر من دوماه تحت نظر شما هستم برای جوش قرص اکنوترن رو برام تجویز کردیت دو دوره واقعا عالیه بوده حالا نمیتونم دوباره به مطب مراجعه کنم چون ما یه شهر دیگه زندگی میکنیم روی گونه هام کمی پایین تر جای جوش دارم ولی خیلی شدید نیست چکار کنم چی‌مصرف کنم؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

یک دوره دیگه استفاده کنید [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

ریزش مو و دلایل آن و بعضی راههای درمان

درباره جراحی تومورهای سرطان تیروئید چه می دانید ؟

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان یبوست و دیورتیکولیت روده

مشکلات جنسی در خانمها

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاشت موی زنده و طبیعی

بررسی شیوع کمبود آنزیم G6.P.D در نوزادان مبتلا به هیپربیلی روبینمی

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

سیاتیک درد انتشاری از کمر به پاها

فیشیال پوست چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]