سلام خسته نباشید من ۲۷ سالمه کم خونی گرفتم ریزش مو شدیددارم وموهام داره سفید میشه خشکی مو وموخوره دارم وصورتم چروم داره داره این چروک ها بیشتر میشه میگن سنم بیشتر دیده میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

دکتر رامین مدرسی :

سلام در ابتدا بایدکم خونی و احتمالا کمبود ویتامینهای گروه ب درمان شود ضمن درمان مشکل کم خونی میتوانید برای رفع چروکها از روش لیزر درمانی که خود چند روش متفاوت با لیزرهای متفاوت هست استفاده نمایید امروزه وجود دستگاههای پیشرفته جوانسازی پوست بسیاری از نگرانی های افراد را راجع به پیری پوست برطرف کرده است [1399-12-06]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو جوانسازی پوست چروک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

برای درمان سیاتیک چه باید کرد؟

علت ریزش مو بعد از کاهش وزن چیست؟

حذف عروق مویرگی و واریسی با لیزر

رابطه خارش پوست سر و ریزش مو

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

توصیه های غذایی برای سرطان سینه

نشانه ها ، اصلاح و درمان صافی کف پا

چین و چروک های پوست چگونه درمان میشوند؟

چند نکته طلایی برای کاهش وزن

روشهای درمان شل شدن و افتادگی پوست بدن

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]