سلام وقت بخیرمن جوان ۲۴سالمه هستم موهام این دو سه ساله شروع به ریزش کردن دیگه واقعا کلافه شدم اگه راهی هست برای جلوگیرشون واسم توضیح بدی ممون میشم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام یکی از علل ریزش مو در آقایان جوان سطح بالای ترشح هورمون مردانه در سنین جوانی است با مراجعه به پزشک پوست و مو ممکن است با برسی عوامل ریزش مو، پزشک از راهکار استفاده از داروی خوراکی و تزریقی، مکمل ها و در کنار آن درمانهای قوی مثل هیر فیلر مزوتراپی و پی آر پی برای قطع ریزش مو ها استفاده نماید [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیمزوتراپی مو پی آر پی مو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

لیفت و حجم دهی به گونه با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بعد از مزونیدلینگ، پوست به چه مراقبتهایی نیاز دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

معرفی انواع لیزر پوست

علت و درمان جوشهای التهابی

سونوگرافی بیضه ها و آمادگی های لازم قبل از آن

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تزریق بوتاکس برای رفع تعریق بیش از حد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]