سلام خانم دکتر.میخواستم بدونم چگونه زمان تخمک گذاری رو میشه تعیین کرد که دقیق هم باشه؟واینکه ایا تعداد دفعات نزدیکی هم در باردار شدن موثره؟کی باید نزدیکی بیشتر باشه؟با تشکر از شما

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی می توانید از تستهای تخمک گذاری استفاده کنید. به مطلب مربوطه در واژه نامه باروری مراجعه کنید. در روزهای پس از مثبت شدن تست برای آمیزش اقدام کنید. تا شانس باروری شما افزایش یابد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

تزریق چربی راهکاری برای جوانسازی دست ها

تشخیص حاملگی خارج از رحمی

اصول غذایی در بیماران مبتلا به آلزایمر

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

علل پوکی استخوان

ناپايداری مزمن مچ پاچه علائمی دارد و روشهای درمان

كاهش وزن در ورزشكاران

رایج ترین مشکلات پا و روشهای درمان آن