سلام خسته نباشید؛ ۲۱ سالمه پوستم جوش دار بود و پوسته ریزی داشت به خصوص نواحی پیشانی و اطراف بینی و چانه و لپ ها؛ رفتم دکتر جوش هام خوب شدن و برای پوسته ریزی صورتم محلول موضعی کلوتریمازول نوشتن ۲روزه ک استفاده میکنم از این محلول ولی پوست صورتم دچار خارش میشه،مصرفمو ادامه بدم یا قطع کنم؟

دکتر رامین مدرسی :

با سلام اگر پزشک کلوتریمازول را به هر دلیلی تجویز کرده باشد، به یاد داشته باشید با در نظر گرفتن تمام عوارض و مزیت های آن این دارو تجویز شده است. بسیاری از افرادی که کلوتریمازول مصرف می کنند هیچ عارضه جانبی مشاهده نمی کنند.اما به طور کلی عوارض جانبی مصرف کلوتریمازول ممکن است موارد زیر باشد :سوزش، خارش، التهاب، تحریک پوست، قرمزی یا برآمدگی های جوش مانند، حساسیت به لمس یا پوسته پوسته شدن منطقه تحت درمان.در صورت تداوم یا بدتر شدن هر یک از این علائم به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید. [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

همه چیز درباره رنگ مو - قسمت سوم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کرایوتراپی چیست و چگونه انجام می شود؟

رفع جای جوش

جفت اکرتا چیست و چگونه درمان میشود؟

شپش سر و راه های درمان آن

رباط صلیبی مصنوعی بهتر است یا طبیعی؟

بیماری تیروئید چشمی چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

طب مکمل در درمان و پیشگیری از یبوست

درمان درد زانو با روش پی آر پی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]