سالم خانم دکتر من 18سالمه دوماه ک ازدواج کردم پریودی نامنظم دارم الان تقریبا این دوماه ک پریود نشدم تست دادم مثبت شد آزمایش خون بارداری دادم منفی شد ولی تاالان پریود نشدم شکم درد شدید دارم بدنم هم ورم کرده یعنی چیه میشه لطفا راهنماییم کنید

دکتر منصوره پژمان منش :

با سلام. باتوجه به علایم احتمال تنبلی تخمدان وجود دارد. لطفا جهت بررسی و درمان تخمدان پلی کیستیک به متخصص زنان مراجعه بفرمایید. [1399-12-03]

پاسخ سوال پزشکیتخمدان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

رادیولوژی مداخله ای یا اینترونشنال چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

انحراف چشم ، از علل تا درمان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درمان ریشه ای جوش صورت در طب ایرانی

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

زانو درد هنگام دویدن

موارد کاربرد مزوتراپی در پوست و زیبایی

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

ریزش موی سکه ای

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

چگونه پوست خود را مرطوب نگه داریم

دلایل ریزش ابرو و راهکار درمان آن

فواید کربن تراپی با لیزر