سلام خانم دکتر من مجردم و 19 سالمه سونو و ازمایش دادم همه چیز سالم بوده خداروشکر ولی بخاطر تاخیره چندروزه ایی پریودیم از روز 14 پریودی تا 10 روز پروژسترون مصرف کنم الان دوره دومه مصرفم ولی بعد از پریودی حدود 2 هفتست لکه بینی و خونریزی کم دارم. بنظرتون برم دکتر؟یا داروهامو ادامه بدم؟

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عزیزم. میتوانید برای درمان لکه بینی از قرص سیپروترون کامپاند از روز سوم سیکل برای دو دوره استفاده کنید . [1399-12-03]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

واریس چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

کلیپ جراحی زیبایی چانه

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کاشت مو برای چه افرادی مناسب است؟

آیا هر سرفه و خس خس سینه ای در کودکان علامت آسم است ؟

دکتر محمد رضا مدرسی [ فوق تخصص ریه و دستگاه تنفسی کودکان ]

اصول تناسب و زیبایی در بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

جراحی عیوب انکساری بخش دوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

آیا جوش های هورمونی به درمان نیاز دارند؟

سقط جنین و علائم آن،مناسب ترین زمان بارداری مجدد پس از سقط جنین