با سلام 24 ساله هستم و از حدود 18 سالگی مشکل ریزش مو دارم و اون زمان به مدت 2 سال قرص فیناستراید و محلول ماینوکسیدیل رو استفاده کردم و تقریبا" خوب بود اما ماینوکسیدیل باعث قرمزی و پوسته شدن سرم میشد ..از اون به بعد از محلولهای گیاهی به علت عدم وابستگی استفاده کردم .تا مدتی خوب بود اما اخیرا" باز ریزش موهم شروع شده به طوری که شقیقه هام تقریبا" خالی شده .. در حال حاضر از محلول organic و شامپو bonacure q10 استفاده میکنم ...به نظرتون خوبه ؟ نظرتون راجع به محلول xandrox و یا شامپو ماینوکسیدیل جیه ؟! شامپو وابستگی ایجاد نمیکنه یا باعث التهاب نمیشه ؟ اگه به طور کامل پاسخ بدید ممنون میشم ... با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر با این محلول و شامپو ریزش ندارید ادامه دهید خوب است زاندروکس هم مناسب است ولی شامپوی ماینوکسیدیل زیاد اثری ندارد [1401-03-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

اعصابی که توسط طب سوزنی فعال می شوند

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

مگنتوتراپی

سونوتراپی چیست؟

مشکلات جنسی در خانمها

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بررسی کلینیکی نوزادان دو قلو از سال 1367 تا 1373

دکتر ایرج حق شناس [ فوق تخصص بیماریهای نوزادان ]

ترس هاي طبيعي و لازمه دوران رشد کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ورزش در ماه رمضان

بیماری لوپوس چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اشتباهات رایج در استفاده از کرم مرطوب کننده