سلام ممنون ازین که وقت میذارین. دکتر من پسر هستم و 25 سالم هست 2 هفته هست که عمل بینی انجام دادم میخواستم بدونم اگه بخوام لیزر کک و مک بکنم چند ماه باید از این عمل بینی بگذره؟؟ سوال بعدی من اینه که صورتم کک و مک زیادی داره و بیشتر لک هام تبدیل به خال میشن و بزرگ میشن میخواستم بدونم با لیزر علاوه بر کک و مک این لک هایی که تبدیل به خال شدن هم میره ؟؟؟ در ضمن من زیر چونم و بالای ابروم 2 تا خال درومده که دورش سفید شدن انها هم میره ؟ علتش چیه؟ اصن لیزر درمان قطعی هست ؟ باعث شفاف سازی و پاک سازی پوست میشه؟؟ چون واقا عذابم میده و میخوام پوستم بهتر شه...... ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ریظی ندارد هر موقع میتوانید خیر لیزر جداکانه نیاز دارد با لیزر جداگانه بله بله ولی باید نگهداری شما بعد از لیزر خوب باشد بله [1401-09-02]

پاسخ سوال پزشکیکک مک

تلفن : 91620100 - 031

دانه های قرمز روی پوست همراه با خارش نشانه چیست؟

دیاترمی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا تاثیر جراحی لیزیک پس از مدتی از بین می رود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نکاتی برای حفظ سلامت مثانه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

میکرودرم ابریژن چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

خطوط استاتیک و داینامیک صورت کدامند؟

prp پی آر پی و آرتروز زانو

مصرف طولانی قرص ضد بارداری و شانس حاملگی بعد از قطع

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

تونر مناسب پوست