facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir



سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام ودرود برخانم دکتر ملکی ایا ژل رواکوتان وصابون درمالیفت سبولیفت در۳یا۴ هفته اول مصرف میتواندباعث تشدید آکنه شود


دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ] :

درود خیر، احتمالا جوش شما برای درمان درست باید با آنتی بیوتیک خوراکی درمان شود و درمان فعلی شما کفایت نمی کند.کپسول رواکوتان ممکنه در ابتدای درمان شدت جوش را بیشتر کنه و نه ژلش. [ 1399-01-04 ]


پاسخ سوال پزشکیجوش صورت آکنه راکوتان

تلفن : 36662224 - 031
پیامهای بهداشتی
در زمان ابتلا به سرماخوردگي و آنفلوانزا از دست دادن و روبوسي با ديگران خودداري كنيد


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان