سلام من سه سال هست یک کیست آندومتریوما دارم که اندازه ش بین 5 تا 7 سانت تغییر میکنه ، درد و مشکلی ندارم و هر شش ماه سونوگرافی میرم، وقتی بزرگ میشه چند ماه قرص دینوژست میخورم دوباره کوچیک میشه اما همیشه میزان سی آ 125 من بالاست بین 80 تا 100 هست خواستم ببینم کار خاصی لازمه انجام بدم یا همین روند را طی کنم؟ 30 ساله و مجرد هستم و ذخیره تخمدانیم هم یک بود، ممنون

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام عیزیم. با توجه به مجرد بودن و ذخیره تخمدانی کم توصیه میکنم جهت حفظ قدرت باروری در اینده ، زودتر برای فریز تخمک اقدام کنید . [1399-06-15]

پاسخ سوال پزشکیکیست درد سونوگرافی

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

ریزش مو بعد از زایمان تا کی ادامه دارد؟

آفتاب و کمبود ويتامين دی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

روشهایی برای افزایش کلاژن سازی پوست

درمان جدید و توانبخشی یبوست مزمن

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مهمترین روش های درمان بیماران مبتلا به آرتروز گردن

علت و علائم قارچ پوستی دست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

كبد و بيماري هاي آن و راه هاي درمان

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

روشهای نو در درمان دیسک بیرون زده ستون فقرات ( دیسکوژل )

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]