سلام آقای دکتر خسته نباشید من لکه های صورت روی بینی ام و حتی اطراف چشمام دارم یه راه چاره میخواستم اگه لطف کنید ممنون میشم

دکتر رامین مدرسی :

لکه های تیره (هایپر پیگمانتاسیون) هنگامی بر روی پوست پدیدار می شوند که پوست بیش از مقدار طبیعی ملانین تولید کند. درمان لک ها بسته به نوع لک به روشهای مختلفی از جمله ؛ لایه برداری های شیمیایی میکرودرم و لیزر انجام میشود . اما به طور کلی لیزر درمانی یکی از سریع ترین و قطعی ترین روشها برای از بین بردن لک محسوب میشود. لیزر کیو سوئیچ و لیزر co2 فرکشنال از جمله لیزر هایی هستند که برای از بین بردن لک استفاده میشوند .عملکرد لیزر کیو سوئیچ استفاده از بیک طول موج خاص برای تخریب سلولهای ملانین (رنگدانه) است این سلولها پس از تخریب توسط پوست دفع میشوند .لیزر co2فرکشنال علاوه بر عملکرد تخریبی بر روی لک ها ویا ملانینها لایه شاخی پوست را تیز تخریب نموده و باعث نوسازی پوست میشود [1401-02-18]

پاسخ سوال پزشکیلیزر کیوسوئیچ لایه برداری پوست میکرودرم ابریژن

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کاربرد رادیوگرافی جمجمه

دانستنی هایی درباره ی بوتاکس

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سابسیژن روشی مؤثر برای درمان جای جوش عمیق

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درمان ریزش مو با پی آر پیPRP

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پس از جراحی برای درمان سرطان کلیه چه مراقبتهایی نیاز است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سابسیژن روشی موثر برای درمان جای جوش

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کرایوتراپی یا سرما درمانی

انواع عوارض و مزایای لیزر رنگدانه های پوستی