سلام و وقت بخیر آقای دکتر .خسته نباشید بنده ۲۱ سالم هست هنوز به اون صورت ریش بنده پرپشت نشده نازک هست کامل رشد نکرده درحد رشد سیبل و چانه و زیرلب(پروفسوری)چکار کنم ریشم کامل رشد و پرپشت بشه چون سن که به طرف ۲۵ میره بدون ریش پوست بد دیده میشه لطفا راهنمایی . .بگید چه دارویی مصرف کنم عوارض جانبی نداشته باشه‌

دکتر رامین مدرسی :

پرپشت کردن ریش ها، یکی از موضوعات مربوط به زیبایی و ظاهر است، رشد یک ریش کامل ممکن است 2 تا 4 ماه طول بکشد، زیرا موهای صورت می توانند بین 0.3 تا 0.5 میلی متر هر 24 ساعت رشد کنند.قومیت، سن، ژنتیک و هورمون ها همه می توانند بر روی سرعت رشد ریش تأثیر بگذارند.به طور کلی، رشد کامل ریش از حدود 18 سالگی امکان پذیر است، اما در بسیاری از مردان، ممکن است این زمان به 30 سالگی هم برسد.کاهش مقدار تستوسترون می تواند بر رشد ریش ها تاثیر منفی داشته باشد و مدت زمان رشد آنها را طولانی تر کند. با پزشک متخصص غدد خود در مورد مصرف مکمل ها یا آزمایش تستوسترون درمانی برای کمک به مبارزه با کاهش تستوسترون مشورت کنیداز مکملهایی مانند روی، آهن، و انواع ویتامین هامانند گروهBو ویتامین هایA،C،DوEاستفاده کنید [1401-03-11]

پاسخ سوال پزشکیافزایش تراکم مو ریش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آسیب دیدگی های تاندون آشیل

رادیوگرافی بایت وینگ (BW) دندان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

توصيه های برای كاهش مصرف انواع قندها و شیرینی ها

درمان دردهای دست و پا در کلینیک درد

عوارض جراحی واریکوسل

نوار قلب جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

اطلاعاتی درمورد انتقال خون (ترانسفوزیون درمانی)

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

زیبایی و جوانسازی پوست با لیزر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ترک خوردگی های پوستی و کورتون ها

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]