سلام خانم دکتر عزیز من بعد از دوره راکوتانم جوش میزنم بعد هر یک ماهی که راکوتان می خوردم و قطع میکنم تا 3 ماه جوش نمیزنم بنظر شما این کار درست است یا خیر عوارض و ممانعتی برای این روش وجود ندارد متشکرم

دکتر گیتا فقیهی :

سلام روش درستی نیست و آثار سمی بودن در بدن شما تجمیع می گرددومصرف راکوتان دوره های مشخصی بنا به نوع پوست و جوش ها در هر فرد متفاوت خواهد بود [1398-11-07]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت راکوتان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

سلولهای بنیادی bulgue فولیکول مو

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع روش کاشت ریش و سبیل

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

دانه های فوردایس روی لب

درمان ریزش مو با پی آر پی

بیماری پوستی میلیا چیست و چگونه درمان می شود؟

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت اول

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تغییر زاویه چانه با تزریق ژل

مراقبت ها بعد از تزریق بوتاکس جهت افزایش ماندگاری