سلام روز بخیر من از سه جلسه ای است لیزر بدن می روم با دستگاه الکس سرد پزشک برای تقویت سیستم ایمنی بدنم قرص یونی زینک را روزی یکعدد تجویز کردن ایا از این قرص همزمان با لیزر می توان استفاده کردیا خیر باعث ازدیاد موهای بدن می شود ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام اگر طبق تشخیص پزشک بوده مشکلی ندارد [1399-06-16]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

آی وی اف آزمایشگاهی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا کمبود آهن در بدن باعث ریزش مو می شود؟

کاربردها، عوارض، و ماندگاری تزریق ژل زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟

تشنج چیست و چه چیزی باعث وقوع تشنج میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بلوک عصبی ستون فقرات برای تشخیص و درمان درد

تمرینات کگل برای تقویت عضلات لگن در درمان بی اختیاری ادرار

عمل جراحی پروستاتکتومی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

چطور بفهمیم به آب مروارید چشم مبتلا شدیم؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]