سلام. وقت بخیر بهترین دستگاه لیزر موهای زائد برای پوستهای روشن و موی تقریبا ضخیم چیه؟ من تخمدان پلی کیستیک دارم . آیا برای من تاثیر داره؟؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام. به طور کلی بهترین دستگاه لیزر وجود ندارد. به همین دلیل است که گفته میشود یک مرکز لیزر موهای زائد مجهز باید انواع طول موجها را داشته باشد تا بتوانند بر اساس مورد طول موج را انتخاب کنند یا در بعضی موارد از طول موجهای مختلف استفاده کنند تا بهترین نتیجه حاصل شود. افرادی که تخمدان پلی کیستیک دارند بهتر است ابتدا درمان دارویی انجام دهند سپس به لیزر اقدام کنند. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

تلفن : 91620100 - 031

خطرات ورزش در سالمندان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نمایه توده بدن (BMI)

هیستروسالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم چیست؟

بازسازی سینه در مبتلایان به سرطان پستان

تفسیر نتایج سونوگرافی کبد

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نکات ساده برای مراقبت از پستان ها

نقش ویتامین B12 در اختلال نعوظ

راهی به جوانی