سلام اقای دکتر. میخواستم بپرسم کرایوو تو درمان زگیل تناسلی چقد موثره؟؟؟ میشه به عنوان درمات قطعی ازش استفاده کرد؟؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام یکی از بهترین و قطعی ترین روش های درمان زگیل تناسلی کرایو یا همان کرایوتراپی است که در کلینیکهای پوست انجام میشود . در ابتدا زگیل های مورد نظر بررسی شده و سپس نیتروژن مایع ( در دمای 196-) و یا دی اکسید کربن بر روی زگیل اسپری می شود. در برخی موارد پزشک برای کاهش احساس درد از بی حسی موضعی برای انجام کرایو استفاده می نماید. این روش در زمان بسیار کوتاهی و حدود 20 دقیقه انجام می شود.اگر زگیل ها خیلی بزرگ باشند ممکن است به تعداد جلسات بیشتر نیاز باشد یا دکتر معالج روش درمان با لیزر را انتخاب نماید. [1401-04-07]

پاسخ سوال پزشکیزگیل تناسلی کرایو تراپی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

پرولوتراپی؛ انواع کاربرد هزینه و عوارض

بررسی راه های درمان درد ستون فقرات و پیشگیری از آن

علت و علائم بیماری پارکینسون

تونر یا شاداب کننده پوست

علت افتادگی یا شل شدن بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بیماری های مقاربتی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

میزان تأثیرگذاری کرمهای دور چشم

انواع کمربند طبی برای کمر درد

قرینه سازی صورت با تزریق فیلر

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]