سلام و خسته نباشید . بنده پسر20 ، سالمه وریش و سیبلم کم پشت هستند : یعنی سیبیلم که در می آید نازک و مشکی مانند نیست و بیشتر قسمت های بالایی لبم زودتر در می آیند و وسط سیبیلم هم در میاد ولی نازک خط ریشم و زیر چانه ام هم بد فرم در میاد و مجبورم هر بار با تیغ بزنمشون و بقیه صورتم موهای کرکی دارن . و وسط موهای سرم احساس میکنم کمی خالی شده است . ولی موهای سینم و زیربغلم دراومده از چی میتونه باشه ؟ باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

برای مو شاید زمینه ارثی دارید و برای ریش احتمالا طی سالهای بعدی کامل میشود [1401-08-21]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

ترس هاي طبيعي و لازمه دوران رشد کودکان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

سندروم آرنج تنيس بازان

درگیری اعصاب به علت میتوکندریها

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

تغذیه و رژیم غذایی برای رفع و درمان خستگی

بیماری پوستی آکانتوزیس نیگریکانس

Does shampoo stop hair loss ؟

دکتر ظهیر عباس [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

وراثت شایع ترین عامل ریزش مو در مردان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]