با عرض سلام وخسته نباشید لطفا جواب سوال منو زودتر بدهید خیلی استرس دارم قبلا هم سوال کردم همسرمن بدون رضایت من وازکتومی کرده میخواستم بدونم چنددرصداحتمال داره من که در ماه اول وازکتومی بارداربشم و چه کارکنم که بارداربشم تا دیر نشده؟لطفا جواب بدهید................

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی متاسفانه آمار دقیقی در این مورد موحود نیست ضمن اینکه این مورد به کیفیت مایع منی همسرتان پیش از عمل وازکتومی وابسته است. می توانید با نظر همسرتان برای بارداری اقدام کنید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیوازکتومی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

کلاژن چیست؟

با تزریق ژل بینی چه معایبی در بینی رفع میشود؟

بدشنوایی و تاثیرات آن بر عملکرد کودکان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

علل علائم و درمان سندرم نفروتیک

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

پیرگوشی چیست؟ قسمت دوم

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

انحرافات جنسی(پارافیلیا)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تشخیص پوسیدگی دندان از روی عکس رادیولوژی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]