سلام، 1 سال پیش به متخصص پوست جهت ریزش موهایم مراجعه کردم ماینوکسیدیل و فین پشیا را تجویز کردند.ابتدا ماینوکسیدیل ساختنی 7%مصرف میکردم اکنون حدود5 ماه است ماینوکسیدیل 5%پاک دارو مصرف میکنم سرم پوسته ریزی شدید پیدا کرده وموهایم شدید میریزند،با توجه به اینکه فین پشیا و محلول ضد ریزش DUCRAY نیز استفاده میکنم.آیا کیفیت ماینوکسیدیل های ساخت داروخانه ها مطلوبست؟ در اصفهان جهت ساخت ماینوکسیدیل داروخانه ای بهتر از پویا هست؟چند درصد سفارش دهم؟حدود15ماه است فین پشیا مصرف میکنم بازهم ادامه دهم؟ با تشکر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظرم ماینوکسیدیل 5% مناسب است غلظت بیشتر کمکی نمیکند. کیفیت ساخت هم بستگی به داروخانه دارد ولی این داروخانه خوب است. به نظر من بهتر است زیر نظر پزشک به درمانتان ادامه دهید [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

استفاده از کورتیزون برای کاهش التهاب

آبله مرغان چیست و چگونه درمان می شود؟

جلوگیری از پیشرفت پیسی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پیرچشمی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

عوارض داروهای گیاهی

لیزیک یکی از عمل های جراحی اصلاحی برای درمان ضعف چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دلایل ورم بعد از تزریق ژل و نحوه درمان آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مدت زمان زنده ماندن اسپرم چقدر است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]