سلام خسته نباشید من یک دختر ۳۰ ساله هستم مدتی هست که سمت چپ گردنم وشونه احساس درد شدید دارم که یه موقع به پای چپم میرنه شما میگید من چکار کنم در ًمن شاغلم وکارم با کامپیوتر هست

دکتر علی نقره کار :

با سلام معمولاً دردهای گردن به دست ها انتشار دارند نه پاها ولی شما باید معاینه شده و در صورت نیاز از ام آر آی از دیسک گردن و یا دیسک کمر بگید به نظر من مشکل شما ممکن است منشاء اضطرابی و استرسی هم داشته باشد [1400-12-21]

پاسخ سوال پزشکیدیسک گردن دیسک کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

کاشت ابرو

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت سوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

افتادگی ابرو و تفاوت آن با پف پلک فوقانی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

دردهای ناحیه صورت و مفصل فک ـ قسمت دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

معرفی انواع لیزر پوست

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان سنگ کلیه

فیلر مو چیست و چه مزایایی دارد؟

رفع صافی کف پا با حرکات اصلاحی

آیا آدنوزیس پیش زمینه سرطان پستان است؟