باسلام آقاي دكتر دختر20ساله اي هستم پوست خيلي تيره اي دارم كه خيلي برام معضل بزرگي شده ميخام همه ي پوست بدن وصورتم كاملا سفيدوروشن شه آيا راه درمان دائمي داره؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اگه پوست به صورت سرشتی یا بعبارت دیگر ارثی یا مادرزادی تیره باشه معمولا روشهای درمانی تاثیر چندانی در روشن شدنش ندارند. اما اگه اکتسابی و در اثر عوامل محیطی باشه میشه کارهایی کرد به هر حال از ضد آفتاب استفاده کنید. [1401-03-05]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

رفع و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل و کشاله ران

نکته های قبل از جراحی بینی ـ قسمت دوم

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

التهاب فولیکول مو یا فولیکولیت چیست؟

: پیشگیری از دیابت و یا به تأخیر انداختن آن

کار غده پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نوروفیبروماتوز

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

بیماری مفصل گیجگاهی - فكی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

نشانه های پوست حساس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ماندگاری تزریق ژل به چه عواملی بستگی دارد؟