سلام مادرم80ساله است دو روزه بدون علت کمرش تاول زده فقط سوزش دارد علت وراه درمانش را خواهشا برام بفرستید ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام علل بروز تاول متفاوت‌اند و در اکثر اوقات مسئله‌ی چندان مهمی نیستند، اما برخی از آنها ممکن است نشانه‌ی یک مشکل جدی باشند. شناخت انواع تاول‌ و علل ایجاد آنها به عهده پزشک پوست و مو میباشد و مناسب‌ترین درمان را برای شما تجویز میکند [1401-04-07]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

با نشانه های خاموش سرطان کلیه آشنا شوید

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

واقعیاتی در مورد شپش

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

در فصل پائیز چگونه از پوست خود مراقبت نماییم

بیماریهای منتقل شونده از راه جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

کوچک کردن بینی بدون جراحی با پلکسر

رفع کبودی چشم بعد از جراحی زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آنومالی اسکن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فیشیال پوست چیست و چگونه انجام میشود؟