با سلام خدمت شما می شه لطفا هزینه های تقریبی را هم بفرمائید . مثل بر ای تزریق چربی برای خط خنده

دکتر رامین مدرسی :

سلام جهت دریافت هزینه خدمات درمانی و خدمات زیبایی و خدمات لیزر کلینیک تخصصی پوست مو زیبایی و لیزر مرداویج با شماره های درج شده در قسمت تماس با ما تماس بگیرید [1399-11-28]

پاسخ سوال پزشکیتزریق چربی خط خنده

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بهترین راههای تشخیص بیماری قلبی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

انواع رادیوگرافی دندان

تکمیل ذخایر کربوهیدرات جهت ورزش های استقامتی

عملکرد آر اف فرکشنال برای جوانسازی پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پارگی مینیسک زانو چیست؟

الكلیسم‏ (Alcoholism)‏

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

دلایل وجود خون در ادرار مردان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تست نوار عصب و عضله و کاربردهای آن

خطرناک ترین نوع دیسک کمر چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]