سلام خسته نباشید ببخشید من چندسال پیش ازپلکان سقوط کردم ودنباله چی من آسیب دید وبعدکلی درمان یکم خوب شدولی الان چندماهه دردگرفته وچندروزه دردش شدیدشده حتی دردش توی باسن هم کشیده میشه ویکم خم وراست میشم دردش شدیدترمیشه میشه راهنماییم کنیدبااین وضع ویروس کرونا من درمنزل چه دارویی استفاده کنم؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام درمان درد دنبالچه ابتدا باید عکس رادیولوژی گرفته تا مشخص شود که آیا مفصل دنبالچه شما شکسته است یا نه اگر زیر یک ماه این اتفاق افتاده باشد می توان مفصل را جا انداخت در غیر این صورت بلاک های عصبی خاصی می تواند به کاهش درد شما کمک کند در صورتی که نمی توانید مراجعه کنید همان مسکن های معمولی مثل دیکلوفناک را می توان استفاده کرد که اینها درمان بیماری شما نیست مسلماً کرونا فعلاً کاهش نخواهد یافت و همچنان ادامه دارد شاید برای ۵ تا ۶ سال درگیر بیماری کرونا و مشکلات ناشی از آن باشیم [1400-12-22]

پاسخ سوال پزشکیدنبالچه

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تعداد جلسات مورد نیاز و ماندگاری لیزر لک صورت

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری پوستی پمفیگوس ولگاریس چه علل و علائمی دارد؟

لاغری موضعی و رسیدن به اندام مناسب در کوتاه ترین زمان

گزگز پا و سندروم تارسال تانل

فیلر چانه چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

تیرگی دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان پارگی دیسک کمر بدون عمل

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چاقی صورت و پر کردن گونه ها با تزریق چربی

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت سوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]