باسلام ببخشید من بعد از دومین رابطه باهمسرم یعنی همینکه ارضا شدن در زیر شکمم احساس درد شدیدی کردم بعداز10 دقیقه خوب خوب شدم علتش چی بود؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،علت این امر می توانید پرخونی رحم در زمان ارگاسم در شما باشد در صورتی که به طور کامل ارضا نشوید ممکن است دچار درد شوید به همین ددلیل از همسرتان بخواهید پس از انزال برای بازشگت پرخونی لگن در شما، برای رسیدن شما به ارگاسم نیز تلاش کنند. [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیاختلالات جنسی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آیا محلول لامینین برای ریزش مو خوب است؟

بیماری زونا چیست و آیا واگیردار است؟

تغذيه ورزشكاران در ماه مبارك رمضان

علائم و درمان تنگی کانال نخاعی گردن

مراحل تزریق چربی

کیست اپیدیدیم یا اسپرماتوسل چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان های دستی

برگرداندن وازکتومی

تاثیر لیزرهای کم توان ( کلاه لیزر) بر ریزش موی آندروژنتیک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]