سلام من ۲۱ سالمه و پوستم سابقه جوش زدن نداشت تا اینکه پایین صورتم شروع کرد به جوش زدن جوشامم این مدلیه که لکشون خیلییییی باقی میمونه ازمایش هورمونی دادم اما روز پنجم بود و ازمایشم کاملا نرمال بود حالا نمیدونم اشتباه نشون داده یا نه خیلی افسرده شدم دیگه اعتماد بنفسمو از دست دادم

دکتر رامین مدرسی :

سلام درمان جوش یک درمان چند مرحله ایست که درصورت پیگیری و تکمیل دوره درمان مشکل را رفع میکند. ضمن اینکه علاوه بر آزمایش نیاز است که سونوگرافی تخمدان جهت برسی احتمال وجود کیست تخمدان انجام شود [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

ریزش چه تعداد مو روزانه طبیعی است؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

پس از بلفاروپلاستی پلک بالایی منتظر چه نتایجی باشیم؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

خال بکر چیست؟

تغذیه در بیماری های قلبی عروقی

خارش بدن و علل آن

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

همه چیز در مورد انبه

تاثیرات جراحی زیبایی پستان بر سرطان سینه

میوه های پائیزی و تاثیر آن بر سلامت پوست

روشهای گونه گذاری

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]