سلام میخواستم درباره یکی ازروشهای جلوگیری که تزریق آمپول هست یه سئوالی بپرسم آیا تزریق آمپول روش خوبی هست اگه هرسه ماه تزریق کنم زمان نرمال برای هربار پریود چندوقت یه باره وبهترین زمان برای اولین تزریق چه موقع می باشد ممنون درضمن آیا بجز سیکلوفوم آمپول دیگه ای هست من با یه پزشک دیگه مشورت کردم پیشنهادکرد از این روش استفاده نکنم نظر شما چیه ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی آمپول های پیشگیری از بارداری با دقت در مقاله های موجود در سایت توضیح داده شده است. اگر تاکنون سابقه بارداری نداشته اید هیچکدام از آمپول های پیشگیری برای شما روش مناسبی نیست. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

آب درماني چيست؟

علائم آلرژی و حساسیت پوستی به بدلیجات

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

ليزر ليپوليز چيست و چگونه عمل می كند ؟

حاملگی غیر طبیعی خارج رحم

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مراقبت از پوست خشک

مقایسه رفع موهای زائد با لیزر و اپیلاسیون

مقابله با ترکهای پوستی در بانوان

فراورده های ضدچروک موضعی