سلام آقای دکتر پسرم مدتیه جوش های ریز میزنع اینجا بردم دکتر گفتن مولوسکوم رو کمرش زد با پماد ازبین رفتن دوباره زد فریز کردم الان رو دستش دوباره زده میترسم رو صورتش بزنه نمی‌دونم باید چیکار کنم پمادی چیزی نیس ک بزنم ک بزرگ نشن خیلی میترسم رو صورت بزنه چیکار کنم دیگ نزنه یا دارویی پمادی چیزی؟؟؟؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

کرایوتراپی یا فریز رو ادامه بدید. [1401-01-29]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی مشکلات پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آنالیز بدن

بوتاکس میگرن چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

زرد زخم چیست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

دستگاه آر اف فرکشنال

رژیم غذایی در نوجوانان و کودکان چگونه باشد ؟

اختلال جنسی در مردان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

انسداد حالب چیست و چگونه درمان میشود؟

موارد استفاده منیزیوم