با سلام 31 ساله هستم . 3سال هست که متاهلم و حدود 6 ماه است که برای بارداری اقدام میکنم. آزمایش fsh ام 15 بود . عکس رنگی رحم گرفتم طبیعی بود. آزمایش پروژسترون و پرولاکتینم هم طبیعی بود. آزمایش LH هم طبیعی بود. پریودهای کاملا منظمی دارم. در محل کارم فوق العاده استرس دارم. آزمایش اسپرم همسرم نیز طبیعی بود. با توجه به میزان FSH بالا آیا امکان یایسگی زودرس یا تنبلی تخمدان وجود دارد؟ این دوره از روز 4 الی 8 قرص لترزول خوردم و روز 13 سونو واژینال انجام دادم که 2 فولیکول 17 و 27 میلیمتر مشاهده شد. آیا با همین قرصها باردار میشم یا نیاز به IVF هست و با توجه به فولیکول ها ممکنه یایسه زودرس بشم؟ ممنون

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی میزان fsh شما کمی بالاست. با توجه به این مساله احتمال یائسگی زودرس وجود دارد. با این حال بررسی سایر هورمونها و وضعیت تخمدانهای شما و نیز پاسخ به کلومیفن بسیار کمک کننده است. پاسخ شما به داروی لترزول مناسب بوده است. یعنی احتمال بارداری با توجه به پاسخ تخمدانها وجوددارد. با نظر پزشکتان می توانید در دور بعدی نیز از کلومیفن یا لترزول استفاده کنید. و شانس باروری خودتان را امتحان کنید. تصمیم گیری بالینی برای انجامIVF به سایر موارد مانند بازبودن لوله ها و پذیرش رحمی نیز بستگی دارد. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیناباروری یائسگی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

درمان درد دیسک کمر با لیزر پی ال دی دی

تزریق چربی چه مزایا و عوارضی دارد؟

تقویت فولیکولهای مو با مزوتراپی، پی آر پی و هیر فیلر

زمان مناسب برای مراجعه به سکس تراپیست

آیا بهترین روش درمان میگرن تزریق بوتاکس است؟

علل سندرم تونل مچ دست

درد حین رابطه جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تاندونیت یا التهاب تاندون چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]