سلام دكترخسته نباشيد.‌پسری 27ساله هستم از19سالگی ازماینوکسیدیل ایرانی جهت درمان ریزش موی ارثي استفاده ميكنم..يك سال اخيرحساسيت به ماينوكسيديل پیداکردم.دوماه ان راقطع کردم اما دوباره استفاده کردمً.اما موهام تقریباداره کامل میریزه.الان ازROGIN استفاده ميكنم.ايا موهام دوباره رشدميكنه واين به علت پروسه اثرماينوكسيديل است.اگه موهام بازم رشدميكنه بعدازچندماه درمان میشه.شماراه حلی توصیه میکنید?

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بله رشد میکند حدود 3 ماه بعد شروع مصرف ماینوکسیدیل [1401-03-29]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

چه کسانی برای عمل پی آر کی مناسب هستند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

برداشتن خال و آنچه باید قبل از آن بدانید

علت درد سمت خارجی زانو

در تابستان از پوست خود مراقبت کنیم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان چاقی کودکان و نوجوانان

درباره فوق تخصص ستون فقرات

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

اطلاعاتی درباره علائم، علل، تشخیص و درمان سرطان سینه

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تیرگی و سیاهی زیر بغل موجب ناراحتی شما می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]