سلام ، من پانزده سالمه و دو تا از خالهای صورتم رو برداشتم پماد زینک اکسید هم بهش میزنم صبح ظهر عصر و شب . و تا الان که دو روز از برداشتن خالهام میگذره اب به بخش گود شده نزدم ، الان یک مایع زرد رنگی ازش خارج میشه ،و این هم بگم که در محیط شلوغ یا جلوی افتاب هم نرفتم . اینکه مایع زرد ازش خارج میشه یعنی عفونت کرده یا نه ؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام خیر نشانه عفونت نیست و کاملا طبیعی است . توصیه میکنم بجای زینک از ژل ترمیم کننده استفاده کنید [1399-11-28]

پاسخ سوال پزشکیمتخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

جوانسازی دوباره با آرف فرکشنال

آشنايي با بيماري و توانبخشي پاركينسون

از کجا بفهمیم ریزش مو هورمونی است؟

بهترین روشهای درمان گوشت اضافه

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

شوره سر

بیماری سرطان بیضه چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مراحل و نحوه انجام کاشت مو به روش sut

تزریق چربی صورت چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

در فصل پائیز چگونه از پوست خود مراقبت نماییم