سلام. آقایه دکتر آیا اتو مو باعث ریزش مو میشود؟ من بعد از استحمام بلافاصله بعد اینکه موها نم دار شدن یعنی از حالت خیسی به نم دار شدن تغییر کرد روغن مو میزنم و بعد از آن اتو مو میکشم آیا این عمل باعث ریزش مو میشود؟از طرفی من شنیده ام که ریزش مو که متاثر از اتو مو باشد بعد مدتی رشد میکند آِیا درست است؟ و سوال دیگرم این است که تونیک طلسم که میگن داره ثبت جهانی میشه برا رشد مو و حتی میتواند تاسی سر را برطرف کند صحت دارد؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اتو ریزش مو نمی دهد ولی باعث افزایش شکنندگی موها میشود و به همین دلیل شبیه ریزش است خیر اثری ندارد [1401-08-23]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از مو

تلفن : 91620100 - 031

چگونه جوشهای سرسیاه را از بین ببریم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مزایای تزریق چربی

درد آرنج چگونه درمان میشود؟

بیماری آرگیریا یا آبی چیست و علت ایجاد آن چه میباشد؟

پرخوری عصبی

علل درد بیضه و روش های درمان آن

تغذیه و پیشگیری از پوکی استخوان ( قسمت سوم )

آیا کیست پیلار باعث ریزش مو میشود؟

بیماری ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه درمان میشود؟