با سلام اول از هر چیز عذر میخوام بابت عکس ببخشید آقای دکتر من زیر آلت تناسلیم نقطه های قرمز رنگ شبیه به لخته خون هست که گاها ملتهب میشه که یکبار هم به اورولوژی مراجعه کردم ولی گفتن زگیل نیست و پماد ایپوزینک رو تجویز کردن که کارساز نیست و هنگام استفاده جوش های سفید ریز میزند. حالا واقعا چکار باید بکنم آیا راه درمان یا دوایی وجود دارد؟ واقعا روم هم نمیشه حضوری مراجعه کنم چون برای کارهای دیگه اومدم واقعا شرم حضور دارم.امیدوارم عفو بفرمایید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

یلام این ضایعات عروقی رو میشه با لیزر درمان کرد [1401-01-30]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

علائم و نشانه های پیری پوست چیست؟

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت هفدهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

چرا جراحی ماموپلاستی بعد از عمل چاقی لازم است؟

عوارض لیزر ناحیه تناسلی

با جوش چرکی و دردناک زیرپوستی چه کنیم؟

ماموپلاستی و رفع افتادگی سینه

لیفت صورت و گردن با تکنیک نخ

آخرین روش درمان کمردرد مزمن

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ادامه درمان فتق

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی عمومی ]