سلام آقای دکتر خوبین ببخشید میگم من پوستم خشکه بعد دارویی هست واسه سفید شدن پوستم؟¿

دکتر رامین مدرسی :

درمان با لیزر برای روشن شدن پوست و رفع تیرگی پوست راه حل بهتری نسبت به درمان دارویی است [1401-03-24]

پاسخ سوال پزشکیتیرگی پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

مزایای الکس سرد کوانتا برای لیزر موهای زائد

انواع مدل های تزریق ژل لب

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ارتباط علائم استرس پس از سانحه با رفتار بیش فعالی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آیا شکلات یک خوراکی ضد استرس است ؟

بیوپسی پروستات، سینه ، کلیه ، کبد چگونه است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

سونوگرافی پستان چیست ؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تخمک اهدایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

راه های پیشگیری از دیسک گردن

داروهای ممنوع دردوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]