با سلام و عرض تبریک سال نو خانم دکتر عزیز زنی 27 ساله هستم در هفته جاری پس از اتمام دوره پریودم ، متوجه یک برآمدگی نسبتا دردناک در لب کوچک سمت راست واژنم شدم . لطفا من را راهنمایی بفرمایید. با سپاس فراوان

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،احتمالا دجار کیست بارتولن شده اید بهتر است برای معاینه به یک پزشک یا ماما مراجعه کنید. [1401-07-20]

پاسخ سوال پزشکیکیست واژن

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

مقایسه انواع غلات و کالری آنها

پی آر پی در چه مواردی کاربرد دارد؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

مزایای دستگاههای رولر وکیوم یا ال پی جی جدید نسبت به نوع قدیمی

زگیل تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آب درمانی برای دردهای مفصلی و عضلانی

درمان دیسک کمر با کایروپراکتیک

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغذیه در فوتبال ( قسمت دوم )

تزریق فیلر برای جوانسازی زیر چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

حمله اضطرابی پانیک

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]