سلام اقای دکتر من دختر 18 ساله ای هستم که به خاطر جوش های صورتم دکتر برایم راکوتان تجویز کرده.تا الان حدودا 130 عدد مصرف کردم و صورتم خیلی بهبود پیدا کرده. عوارضی مثل خشکی صورت و لب و مو و.... را تجربه کردم اما حالا ریزش مو پیدا کردم! تو خانواده مان تا حالا سابقه ریزش مو نداشتیم. رشد موهام همیشه خوب بوده اما حالا خیلی میترسم...چون شنیدم خیلی ها حتی بعد از تمام کردن دوره مصرفشون ریزش موهاشون قطع نشده.کم خونی دارم و قرص های اهن, فولیک اسید و مولتی ویتامین( البته به جز ویتامین A)و زینک به تجویز پزشک مصرف میکنم. موهامو کمتر میشورم اما مثل این که فایده ای نداره... خواهش میکنم کمکم کنید. با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به درمان با آهن ادامه دهید بقیه داروها را قطع کنید یک تقویت موی موضعی (نه مینوکسیدیل) هم شروع کنید به تدریج موهای شما برمیگردد [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیآهن درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

غوطه ور شدن در دنیای مجازی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

مزونیدلینگ برای کوچک کردن منافذ پوست

درمان سندرم تونل کارپ

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

شروع انتی کواگولانت پروفیلاکسی در کودکان بستری مبتلا به کوید

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

تفاوت ها و شباهتهای تزریق ژل و چربی

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

چرا مهره های کمری جابه جا می شوند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مواد مغذی موثر بر رشد

اصلاح عدم تقارن صورت با تزریق فیلر

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]