با سلام من 4ماه پیش لیزر فراگشنال برای کک و مکهای رو صورتم انجام دادم اما الان با گذشت 4ماه هنوز جای قرمزی لیزر خوب نشده. من خجالت میکشم از صورتم دکترهای زیادی رفتم اما انگار درمان نداره.تورو خدا شما راهنماییم کنید چیکار کنم؟کرم یا لیزری هست که بتونه صورتمو خوب کنه.در ضمن جای قرمزی لیزر جوش های زده نمیدونم چیکار کنم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

لیزر فرکشنال برای درمان کک مک درمان مناسبی نیست اگر پوست شما سفید است برای درمان کک مک لیزر تخصصی نیاز است و جوا ب میدهد کرایوتراپی روش مناسبی برای درمان کک و مک پوست های روشن است . برای درمان قرمزی هم درمان دارویی و هم لیزر خاص مفید است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی کک مک

تلفن : 91620100 - 031

حس خوب تناسب اندام را با کرایولیپولیز تجربه کنید

چه بخوریم تا فرزندی باهوش تر داشته باشیم ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چرا خال پس از سوزاندن عود میکند؟

درمان سر درد عصبی و میگرن در کلینیک طب فیزیکی

درمان های ترکیبی اسکار آکنه

آشنایی با کاربرد انواع ارتز و پروتز

کاربردهای مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراقبت های پوستی که به شادابی شما کمک میکند

بررسی علت دردهای شکمی با سونوگرافی