سلام خسته نباشیداقای دکترمن4سال پیش صورتم خیلی جوش داشت اون موقع مجرد بودم ویکی ازمریضای خودتون بودم باداروهایی که شمابهم دادید صورتم خوب شد اماالان که من 20سالم وازدواج کردم جوش های صورتم برگشته به خصوص در قسمت چانه ام که بعضی وقتا بیش از حد خارش دارد میشه راهنماییم کنید

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید بررسی شود که جوشهای شما همان نوع است یا ممکن است هورمونی باشد شاید هم بدلیل استفاده زیاد مواد آرایشی است بهتر است این مواد را کمتر مصرف نمایید یا از نوع فاقد چربی استفاده کنید [1401-08-18]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

درمان لکه های تیره زیر چشم

دیسک و بیرون زدگی آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ورزش برای آرتروز کمر

راه های پيشگيری از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

افزایش مدت انزال

ریزش موی سکه ای (آلوپسی آره آتا)

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

چه عواملی باعث ایجاد شانه یخ زده می شوند؟

پانچ جای جوش برای درمان اسکار آکنه

آیا افزایش وزن و چاقی در ناباروری مردان تاثیر دارد؟