باعرض سلام خدمت شما آقای دکتر بخاطر اسپاسم شدیداسفنکتر مقعدی دکتر بهم بوتاکس تزریق کرد که عمل کردش عالی بود اما چندروز بعد کنار مقعد جایکه سوزن خورده بود یک ترومبوز کوچک اندازه عدس در آمد که دکتر تخلیش کرد اما بعد چند ساعت دوباره سرجاش بود که دوباره دکتر تخلیش کرد وگفت چیز مهمی نیست آیا ممکن بر اثر تزریق بد بوتاکس این ترومبوز به وجود آمده باشه؟مثلا سوزن روی رگ خورده باشه.یا اینکه به بوتاکس ربطی نداره.باتشکر

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

با سلام و تاخیر از پوزش-طی یک الی دو هفته بهبود پیدا می کند. [1401-06-22]

پاسخ سوال پزشکیمقعد

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

کاهش منافذ باز با مواد طبیعی

علل و تشخیص انواع درد استخوان

لنز تماسی چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درماتیت آتوپیک چیست و چگونه درمان میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

چرا بعضی از خال ها بعد از سوزاندن برمیگردند؟

کم کاری تیروئید در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

PRP چيست؟

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

کارگزاری ایمپلنت همزمان با کشیدن دندان

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

بیماری کم کاری تیروئید چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]