مرد 29 ساله متاهل,چند سالیست که بدلیل استرس سرترالین و کلونازپام(جدیدا زاناکس) مصرف میکنم,بدلیل ریزش مو که 6 ماهه در تمام نقاط سر داشتم داروهای اناکاپس+ فیناستراید5+ویتامین d3+زینک پلاس+محلول ادونس بیو کلین تجویز کردند و از 10 روز پیش شروع به مصرف کردم تا دیروز که فهمیدم همسرم 4هفته بارداره ,با حساسیتهای که راجع به فیناستراید وجود داره؟! و اینکه قطعا با همسرم نزدیکی خواهم داشت. 1-ایا هیچ قرصی رو(یا حداقل فیناستراید )رو نباید تا سه ماهگی جنین مصرف کنم؟ 2-آیامصرف همه قرص ها با روشهای جلوگیری آسیبی به جنین نمیزنه؟! خواهشمندم راجع به نحوه مصرف یا جایگزینی دارو در دوران بارداری همسرم توضیح بدین

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بر اساس مطالب ذکر شده در کتب پوست . منعی برای مصرف فیناستراید در همسران خانمهای باردار وجود ندارد. بنظر میرسه مطالب عنوان شده در این مورد در خصوص قطع فیناستراید بیشتر جنبه احتیاطی داشته باشه. به هر حال حالا که قطع کردید احتیاطا بهتره شروع نکنید. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

چگونه به گردن درد مبتلا نشویم؟

قرینه سازی صورت با تزریق فیلر

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

خطر سرطان را در خود کاهش دهید

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چه افرادی باید تست سنجش تراکم استخوان را انجام دهند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اشتباهات رایج در استفاده از کرم مرطوب کننده

همه چیز درباره شانه یخ زده یا منجمد

کار غده پروستات چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مراقبت از پوست برای پیشگیری از سرطان

بیماریهای شایع پوست

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]