با سلام و خسته نباشيد مادربزرگم ٦٧ سال سن دارد و در پي بالا آمدگي ابتداي جمجه اش و جراحي و دراوردن تومور جواب پاتولوژي رو در فايل براتون فرستادم دكترش بما گفتن بدخيم هستش ولي متاسفانه هيچ راهنمايي و آگاهي بما ندادند، و فقط فرمودند ك ببريد با راديوتراپ مشورت كنيد كه نياز دارن ياخير؟ حالا ٢ تاسوال دارم،احتمال خوب شدن دارد؟راديوتراپي باعث ريزش مو ميشود؟چه عوارضي دارد؟و اگر امكان داره يه توضيحي راجع به بيماري بمن بدهيد.ممنونم

دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود و ادب . احتمال خوب شدن دارد . نوعی سرطان پوستی است . بسته به محل آن ، پرتو درمانی ممکن است باعث ریزش مو شود . در گزارش پاتولوژی به وضعیت حواشی توده اشاره نشده که لازم است بررسی شود . [1399-12-07]

پاسخ سوال پزشکیسرطان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

اطلاعات تماس با دکتر آناهیتا شاهین گهر در اصفهان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

سونوگرافی زنان و مامایی شامل چه مواردی میشود؟

توصیه های لازم برای کاهش خطر بروز لنف ادم

چرا میل به چربی داریم؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

چرا پس از کاشت مو دچاره شوره سر میشویم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

پرورش اخلاق در فرزندان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

علل کج راه رفتن در کودکان چیست؟