سلام دکتر جان برای این خال های سطحی و کوچولو که معمولا باrf برمیدارن جایگزینه دیگیه ای هست؟ مثلا لایه برداری کرمی چیزی؟ آخهاز rf اصن خوشم نیود جاش میمونه و... اگه هست بگید چی بزنم چند روز؟ ممنون.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

متاسفانه کرم و شبیه آن موثر نیست. باید حتما توسط روشی مثل لیزر یا آر اف برداشته شود. [1401-06-31]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

شپش سر و راه های درمان آن

علت برگشت موها بعد از لیزر چیست؟

چرا بعضی از خال ها بعد از سوزاندن برمیگردند؟

توصیه های عملی جهت کاهش خشکی پوست

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

راههای افزایش سایز سینه ( بخش دوم )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مضرات و مزایای استفاده از وازلین برای پوست

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

میزان ماندگاری و انواع ژل ژوویدرم

طب مکمل در درمان و پیشگیری از یبوست

کاشت ریش و سبیل به روش FUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]