باسلام قبلا"برای شماازلکه بینی بعدازپریودی گفتم سه ماه است که ازروز16پریودی مدروکسی پرژسترون بمدت 10روزمیخورم ولی هنوزمشکلم برطرف نشده وآزمایش هورمونی دادم هورمونام بالاست دارومصرف کردم وپایین آمدولی لکه بینی بعدازاتمام پریودی رفع نشدلطفا"راهنمایی کنید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی،احتمالا دچار درجاتی از تخمدان پلی کیستیک هستید فعلا همان مدروکسی پروژسترون را مصرف کنید و در صورتی که پزشکتان برایتان داروی دیگری مانند متفورمین تجویز کردند حتما مصرف کنید. [1401-07-16]

پاسخ سوال پزشکیپلی کیستیک

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

پاک کردن تاتو با لیزر کیو سوئیچ

مفاهیم اولیه جراحی زیبایی پوست

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

TL بستن لوله های رحمی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نگاهی بر قدرت بینایی درانسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

مگنتوتراپی

پف زیر چشم در مردان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اختلالات حرکتی در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

خوراکی های پرآهن برای خانم های باردار

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]