آیا می توان یک زایمان طبیعی بدون درد را تجربه کرد ؟ من بارها در سایت های خارجی خوانده ام که در اروپا و آمریکا زایمان های طبیعی بدون هیچ دردی انجام می شود آیا این واقعیت دارد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی زایمان فیزیولوژیک مجموعه روشهایی برای انجام زایمان کم درد بدون مداخله پزشکی است. این نوع زایمانها امروزه در کشورما نیز کم کم رایج می شودو جایگزین خوبی برای زایمانهای سزارین غیر ضروری است. [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیزایمان

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

در مورد بوتاکس بیشتر بدانید

لیزر موهای زائد

تزریق ژل خط خنده

جوانسازی پوست با اس وی اف ژل

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

راه های پيشگيری از اضطراب

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

بررسی تأثیر سلامت مثانه بر عملکرد جنسی زنان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

معیارهای مناسب برای انتخاب همسر و ازدواج موفق

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

افرادی که پوست چرب دارند، بخوانند

آلوپسی آندروژنیک چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]