با عرض سلام و خسته نباشيد.پسري28 ساله ومجرد هستم كه حدود6ماهه ازدرد بيضه رنج ميبرم.متخصص كليه باتوجه به آزمايش خون وادرار وسنوگرافي گفته كه ازلحاظ اورولوژي مشكلي ندارم.به نظر شما آيا اين درد ميتونه منشاء در ارتوپدي داشته باشه؟اگه داره من بايد پيشه چه نوع دكتري برم؟مرسي ازراهنماييهاي شما.

دکتر علی فرخانی :

با سلام. ممکن است در اثر التهابات تاندونی ناحیه پایین شکم یا اینگواینال دردهای ارجاعی به بیضه وجود داشته باشد. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیبیضه

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

سنگهای کلیه و مجاری ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تخمدان پلی کیستیک - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لابیاپلاستی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

و زیبایی صورت open bite فیلم جراحی فک بالا جهت اصلاح

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تفاوت پروتئین کازئین و پروتئین وی(1)

خودبیمار انگاری یا هيپوکندريا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

مزونیدلینگ دور چشم چه تأثیری در جوانسازی دور چشم دارد؟

خطر گرما زدگی در تابستان

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اسكوليوز

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]