با عرض سلام وخسته نباشید. من پسری هستم23 ساله .مدت کوتاهی که روی صورتم از بعضی نقاط کچلی ریش گرفتم.قبلا هم سابقه نداشته و اینکه محل کچلی بدون خارش والتهاب وکاملا تمیز.میخواستم بدونم دلیل این کچلی چیه و برای درمانش چه دارویی مصرف کنم؟ مرسی

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بیماری کچلی ریش یک بیماری قارچی واگیردار با التهاب و پوسته ریزی است. بعید ریزش موی شما کچلی ریش باشه احتمالا ریزش موی سکه ای است . که یک بیماری غیر قارچی و معمولا خودبخود بهبود شونده است بهتره به متخصص پوست مراجعه کنید. [1401-06-26]

پاسخ سوال پزشکیریش ریزش مو

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مزوژل چیست و کاربرد آن کدام است؟

تقویت مو با لیزر تراپی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

انواع ريزش مو در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مزوتراپی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مزایای استفاده از الیت پلاس در رفع موهای زائد چیست؟

کاربرد ورزش درمانی در کاهش و درمان درد

فشار خون بالا

مراقبت از پوست بعد از میکرودرم ابریژن